Vad var den största vinsten under 2017?

Vad var den största vinsten under 2017? Kan du gissa? Att gå från ett helt vanligt liv till att bli hela 3,92 miljarder (!) rikare! Det hade varit något va? Detta lyckades faktiskt en lycklig människa vinna på lotteriet Powerball. Spelautomater är dock mer populärt i Sverige och här har en storvinst på hela 33 miljoner kronor kammats hem från spelautomaten Mega Fortune Dreams när vinnaren spelade på nätcasinot Paf! Det var en av de största vinsterna 2017, vilket är en helt sjuk summa! Vad hade man egentligen gjort först med alla de pengarna?

När räknas en vinst som en vinst?

Det finns många människor där ute idag som spelar för höga summor innan någon vinst tas ut, så när räknas det egentligen in som en vinst? Utbetalningar som är i högre belopp än vad insättningen var är givetvis en vinst – men hur många gånger tidigare har människan gjort insättningar, utan några uttag alls? Vinner du dock en så stor vinst som 33 miljoner, då har du nog gått plus oavsett hur många insättningar du gjort tidigare.

När räknas en storvinst som stor?

Alla människor i världen ser pengar i olika värden – så en mindre vinst för en människa kan vara en hel sjukling mängd för en annan. Man ska alltså ändå fortsätta vara tacksam för de vinster man kammar hem, stora som små! Den största vinsten 2017 på 3,92 miljarder förändrade en människas liv – och liknande stora vinster fortsätter förändra folks liv, vem vet hur stora vinster som väntar oss 2018?

Vad var den största vinsten under 2017?

Var tacksam även om vinsten är liten

Man vet aldrig när storvinsten kommer, men det betyder inte att man ska glömma bort alla andra vinster för det. Även om det absolut är roligare och mer underhållande att kamma hem en storvinst så har även de mindre vinsterna potential att innebära skillnad- speciellt om de är många i rad, då har man faktiskt en god chans att stapla upp mynten när man spelar och på så sätt höja saldot.